Eunet

I fotografu zadrhtala ruka


Zašto se to dogodilo i zašto se ne hlade telefoni Juniora već dva dana nakon centralne svečanosti održane u zgradi grada Kragujevca u utorak 03.12.2013. pročitajte u nastavku informacije.

Ono što se nekada zvalo dobročinstvom a danas se naziva društvenom ili korporativnom odgovornošću uglavnom ima isto značenje ali ovo prvo nekako, ipak lepše i humanije zvuči.

Dug period ekonomske krize u zemlji učinio je da su velike kompanije i sistemi pretrpani molbama i zahtevima za pomoć.

Pošto je nemoguće svima izaći u susret neophodno je postaviti kriterijume, definisati ciljne grupe opredeliti se za određene manifestacije ili napraviti selekciju posredstvom konkursa, što mnogima zvuči hladno i bezdušno a u drugima izaziva sumnju.

Jedini moativ Junioru da u jeku brojnih obaveza bude partner i nosilac aktivnosti u organizaciji centralne manifestacije povodom međunarodnog dana OSI bila je upravo potreba da na ovakvom skupu koji okuplja veliki broj ljudi i privlači medijsku pažnju ukaže na činjenicu da i veliki imaju dušu.

S toga se Junior i opredelio da u celom programu učestvuje samo dodelom jednog priznanja rizikujući pritom da ovaj čin potraje nepristojno dugo.

Dogodilo se suprotno.

Priča o gestu g.dina Ivana Vučkovića konsultanta za produkciju Delta holding i podršci ove kompanije Klubu u odsudnom trenutku a potom i punih 12 godina nakon toga, prodrmala je mnoge od prisutnih ostavivši najjači utisak sa ovog događaja.

Generalni sekretar Kluba Goran Nikolić je nakon svečanosti najpre bio pozvan na gostovanje u 2 radio emisije a njegov mobilni i fiksni telefon Kluba i dalje su usijani od poziva mnogih koji su prisustvovali ovom događaju.

Po želji istih u prilogu publikujemo tekst koji je pročitan prilikom predstavljanja g.dina Ivana Vučkovića gostima u skupštinskoj sali zgrade grada Kragujevca 03.12.2013. oko 13:00 h

I kao što to uglavnom bude, veliki trenutci se najčešće samo pamte.

Našem prijatelju Nenadu Ristiću – Riletu je (kako kaže) zadrhtala i ruka, ali smo mu ipak zahvalni za jedinu sliku koja svedoči o ovom trenutku a on nama što je pozvan da bude deo istog, baš kao i Maja “Bravo” koja je čitala tekst.

Po želji brojnih prijatelja Kluba koji su redovni posetioci ove web adrese objavljujemo priču "KORAK VIŠE"

 


Kragujevac, 05.12.2013.
I fotografu zadrhtala ruka
Eunet