Eunet

Junioru tri pehara


Na svečanom proglašenju najboljih sportista i sportskih kolektiva u 2007. Sportski Savez slepih i slabovidih Srbije u svojstvu organizatora državnih liga Srbiije u golbalu i kuglanju uručio pehare najuspešnijima. Kao šlag na slavljeničkoj torti riznicu golbal Kluba Junior će za deseti rođendan 15. jula, odnosno cele jubilarne godine krasiti veliki prelazni phear. Za najuspešnije u ovim takmičenjima koja Savez organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalne politike Republike Srbije, Savez je obezbedio 11 pehara od koih su 3 doputovala u Kragujevac. Iako još uvek nije ustanovljeno državno prvnstvo Srbije u tandem biciklizmu SSSSS je posebnu pažnju ukazao tandem biciklistima za doprinos afirmaciji ove discipline u našoj zemlji koji su pionirskim poduhvatima i transparentnim vožnjama nagovestili i njenu perspektivu. Biciklistima Juniora su uručene zahvalnice. O raspoloženju na skromnoj ali izuzetnoj svečanosti koja je ovim povodom prvi put organizovana, svakako više od reči govore slike sačinjene u prelepom ambijentu restorana „Čačanin“ u Rakovici u kome su zvaničnici Saveza danas 13:00 – 15:00 h ugostili sportiste.
Junioru su danas uručeni: veliki prelazni, pobednički i pehar Milanu Petroviću kao zvanično najboljem igraču golbal lige Srbije za 2007.
Međutim, pehari će menjati vlasnike, liga će sasvim prirodno dobijati nove šampione, možda već naredne godine radovaće se neko drugi, ali će GK Junior kao inicijator i jedan od osnivača SSSSS uvek biti ponosan na ispunjenje misije. Svaka sličnost između poslednje dve slike u ovoj foto galeriji je namerna i proizvod je našeg desetogodišnjeg entuzijazma koji je prilikom promocije SSSSS 07.05.2004. prepoznao novinar dnevnika Danas i samim naslovom svog priloga javnosti preneo našu pravu poruku.


Kragujevac, 27.12.2007.
Junioru tri peharaJunioru tri peharaJunioru tri peharaJunioru tri pehara
Junioru tri peharaJunioru tri peharaJunioru tri peharaJunioru tri pehara
Junioru tri peharaJunioru tri peharaJunioru tri peharaJunioru tri pehara
Junioru tri pehara
Eunet