Eunet

Miloš Simić posetio “Iskru”


Jedan od najboljih igrača futsala reprezentacije Srbije i najbolji fudbaler domaće lige prepun utisaka nakon obilaska “Iskre”.

Kapiten kragujevačkog “Ekonomca” i reprezentativac Srbije koji je bio prava zvezda nedavno održanog šampionata Evrope u futsalu u beogradskoj areni danas je početnim šutom otvorio državno prvenstvo specijalne Olimpijade na gradskom stadionu “Čika Dača” u Kragujevcu.

Učesnici ovog turnira su burnim aplauzom pozdravili popularnog Simu nepropustivši priliku da se kolektivno i pojedinačno slikaju sa asom.

Heroj evro futsala 2016. I veliki prijatelj “Juniora”, baš kao i njegov “Ekonomac” izrazio je želju da poseti gradilište sportskog centra “Iskra”.

Ovaj, pre svega dobar mlad čovek, sa “Iskre” je otišao prepun impresija.

Prepoznat od radnika angažovanih na finalnim radovima bio je toplo i srdačno pozdravljen, a na samom kraju se za uspomenu slikao sa šefom gradilišta g.dinom Zoranom Nikolićem koji je bio njegov domaćin.

Nakon druženja sa fudbalerima i obilaska “Iskre” rekao je da se oseća veoma ispunjenim i prionuo obavezama prema završnom ispitu na ekonomskom Fakultetu.

Želimo mu mnogo sreće i uspešnu predstojeću poslovnu karijeru, blistavu poput fudbalske.


Kragujevac, 28.05.2016.
Miloš Simić posetio “Iskru”Miloš Simić posetio “Iskru”
Eunet